Carregant...
background
Podcast

Viatge Electrònic
Podcast

El podcast que parla de la música electrònica de manera global
Podcast
Viatge Electrònic Cap.163

Viatge Electrònic Cap.163

En aquest nou capítol l’Isma Palacios ha continuat amb el seu monogràfic sobre els Alquimistes de l’Electrònica per parlar-nos de Don Buchla i Robert Moog. La Laura ens ha portat temes de Will Hofbauer, YYARD i Skee Mask. Dosha ha punxat música de Mark E, Charlie XCX i Los Hermoanos entre molts d'altres. En Letung amb els seus Mites de l’Electrònica ens ha parlat de Derrick Carter. Finalment en Monqui ha punxat temes de K-Lone, Lnrdcroy i Burial entre d’altres.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.162

Viatge Electrònic Cap.162

En aquest nou capítol l’Isma Palacios ha continuat amb el seu monogràfic sobre els Alquimistes de l’Electrònica i ens ha punxat un tema de King Crimson. Dosha ha punxat música de Aleksy Perälä, Mr. G, Radio Slave i AMX entre molts d'altres.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.161

Viatge Electrònic Cap.161

En aquest nou capítol l’Eva Manuel ens ha punxat temes de Jamie xx, Carré i Hodge. L’Isma Palacios ha continuat amb el seu monogràfic “Alquimistes de l’Electrònica” i ens ha parlat del piano Wurlitzer. Dosha ha punxat música de Pablo’s Eye, Convextion i KINK entre molts d'altres. Finalment en Monqui ens ha portat temes de Sentena & Dj Spence, Emika, X CLUB i molts més.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.160

Viatge Electrònic Cap.160

En aquest nou capítol la Laura ens ha punxat temes de Maara, Nicolás Jaar i Ivy Lab. L’Aurora Mora dins la seva secció “Del Sud Global” ens ha portat ritmes d’arrel amb Yuksek. L’Isma Palacios ha continuat amb el seu monogràfic “Alquimistes de l’Electrònica” i ens ha punxat un tema de Jimi Hendrix. Dosha ha punxat música de DJ Bigspen, Shinichi Atobe i Zadeh entre molts d'altres. Finalment en Monqui ens ha portat temes de Duval Timothy, Dj Babatr, Karen Nyame KG i molts més.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.159

Viatge Electrònic Cap.159

En aquest nou capítol l’Eva Manuel ha punxat temes de LUXE, NT & Que Sakamoto i Mia Koden. En Letung ha continuat amb els seus Mites de l’Electrònica per parlar-nos de Mark Farina. Dosha ha punxat música de SML, Isaac Carter i Deetron entre molts d'altres. Finalment en Monqui ens ha portat temes de Peverlist, Rezzett, Martyn i molts més.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.158

Viatge Electrònic Cap.158

En aquest nou capítol la Laura ha vingut molt tranquila i ens punxat temnes de MIZU i Joseph Shabason & Ben Gunning. En Hari Hari ens ha sorpes amb tema de dark disco per punxar-nos a Kontravoid. Dosha ha punxat música de Hotspring, Dylan Dylan, Mata Disk entre molts d'altres. Finalment en Monqui ens ha portat temes de David Morley, Kangding Ray, not even noticed i molts més.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.157

Viatge Electrònic Cap.157

En aquest nou capítol l’Isma Palacios ha seguit amb el seu monogràfic sobre els Alquimistes de l’Electrònica per parlar-nos del Vocoder. Dosha ha punxat música de Vritra & her 72 Demons, Jura Soundsystem, WEN entre molts d'altres. Finalment en Monqui ens ha portat temes de Naemi, Nuron, Alarico i molts més.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.156

Viatge Electrònic Cap.156

En aquest nou capítol hem tingut un convidat especial ja que el dj i productor barceloní Mr.B ens ha acompanyat i ens ha presentat tres dels seus temes. L’Eva Manuel ens ha portat varietat de la bona i ens punxat a Horsepower Productions, s2k2ky i Dame Area. Dosha ha punxat música de Contours, D’julz i Type entre molts d'altres. Finalment en Monqui ens ha portat temes de Lemna, Mantra, Bufo Bufo & Qeta i molts més.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.155

Viatge Electrònic Cap.155

En aquest nou capítol l’Isma Palacios ha seguit amb els seu monogràfic sobre els “Alquimistes de l’Electrònica” per parlar-nos de l’orgue Hammond. Dosha ha punxat música de Amandra, Gee Lane i Wallace entre molts d'altres. Finalment en Monqui ens ha portat temes de Orbital, Pedro Vian, Low End Activist i molts més.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.154

Viatge Electrònic Cap.154

En aquest nou capítol l’Isma Palacios ha seguit amb els seu monogràfic sobre els “Alquimistes de l’Electrònica” per parlar-nos del Trautonium. La Laura ens ha portat temes de Bing, Ulla & Ultrafog i Afrikan Sciences. Dosha ha punxat música de K-LONE, Salt City Orchestra, Konduku, entre molts d'altres. Finalment en Monqui ens ha portat temes de Heavee, Dwarde, Bodhi i molts més.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.153

Viatge Electrònic Cap.153

En aquest nou capítol en Letung i els seus Mites d'Electrònica ens ha parlat del gran Josh Wink. L'Eva Manuel ens ha portat el seus característics breaks i ens ha punxat a Laksa, Wrecking Lightship i Jlin feat. Philip Glass. Dosha ha punxat música de Coral Morphologic, G303, Kuba Sojka, entre d'altres. Finalment en Monqui ens ha portat temes de Juan Atkins & Moritz Von Oswald, Synaptic Voyager, Pugilist i molts més.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.152

Viatge Electrònic Cap.152

En aquest nou capítol l’Isma Palacios ha seguit amb el seu monogràfic sobre els inventors dels instruments electrònics, per parlar-nos de les Ones Martenot. La Laura ens ha portat l’ambient de 0N4B, els breaks de Mixmaster Morris Feat. Jonah Sharp & Haruomi Hosono i finalment l’acid-electro de Doc Sleep. Dosha ha punxat música de Blue Channel, Mark Hawkins, Tree Threes, entre d’altres. Finalment en Monqui ens ha portat temes de Sasha Renkas, Mosca, Skee Mask i molts més.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.151

Viatge Electrònic Cap.151

En aquest nou capítol entre en Monqui i en Dosha han punxat temes de EL BLANCO NINO, Mad Professor, Frits Wentink, Böhm, Yagya…ente molts d’altres. En Babar no ha estat presencialment al programa, peró sí ens ha preparat temarrals de Carl Finlow, Command D, Human Space Machine i DB1.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.150

Viatge Electrònic Cap.150

En aquest nou capítol en Letung ens ha fet viatjar a Chicago per descobrir qui es el garn King Britt. Dosha ha punxat música de ReKab, Thabo Tonick, Issac Carter, UFO95 i Doctor Jeep. L’Eva ens ha portat ritme i contundencia amb el seus breaks punxant a  Amaliah i Bianca Oblivion. L’Hector ha participat com a convidat al casual set….i ens ha portat l’ultim treball de Innershades. Finalment aquesta setmana en Monqui ens ha punxat música de NEXCYIA, Roska, DJ POLO i TSVI.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.149

Viatge Electrònic Cap.149

En aquest nou capítol l’Isma Palacios segueix amb el seu monogràfic sobre els instruments electrònics per parlar-nos del Theremin i la Clara Rockmore. Dosha ha punxat música de Coco Bryce, Sylvester Javier, Edmondson, Sote… La Laura ens ha portat ritme i contundencia amb Ploy, re:ni i Atrice. Finalment aquesta setmana en Monqui ens ha punxat música de Genosidra, AceMo, ScHoolboy Q i Kali Malone.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.148

Viatge Electrònic Cap.148

En aquest nou capítol l’Isma Palacios segueix amb el seu monogràfic sobre els instruments electrònics per parlar-nos de Lee Forest i el seu Oscilador. L’Aurora Mora dins la seva secció “Del Sud Global” ens portat a Verde Prato i a Masaka Masaka. Dosha ha punxat música de The Mechanical Man, Ignez, Pépe, Alan Johnson i Baalearic Goat. En Letung ha seguit amb els seus Mites de l’Electrònica per parlar-nos del gran Dj Magic Mike. L’Eva Manuel han portat els seus magnífics breaks i ens ha punxat a Little Simz. Finalment aquesta setmana en Monqui ens ha punxat música de Carlos Niño, Wachita China, Vritra, entre d’altres.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.147

Viatge Electrònic Cap.147

En aquest nou capítol la Laura ens ha portat ritmes i contundents i breaks de la mà de Chewlie i Nadia Struiwigh, en Hari Hari ha vingut al programa, no com a col.laborador, sinó per presentar el seu primer EP de nom Hari Hari, Dosha ha punxat música de Travis Scott, Marli, Al Wootton i Demdike Stare i finalment aquesta setmana en Monqui i en Babar en han fet un especial de segells de Bristol i han punxat temes de: Bruce, Sputnik One, Jurango i Dual Monitor, entre d’altres.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.146

Viatge Electrònic Cap.146

En aquest nou capítol l’Eva Manuel ens ha portat el ritme de Kelela, en un remix de Flexulant & BAMBII i els breaks contundents de SHERELLE. En LeTung ha seguit amb els Mites de l’Electrònica a Miami, per seguir aprofundint en l’origenn del Miami Bass. L’Isma Palacios ha seguit amb el seu nou monogràfic sobre els instruments electrònics per parlar-nos avui del Choralcello. Dosha ha punxat música de Jonny From Space, Stereolab, The Exaltics i Privacy. Finalment i com cada setmana en Monqui i en Babar ens portat les novetat més fresques del mercat del vinil com per exemple: Microstoria, Fields Of Mist, xaviersobased, Somatic Responses, entre d’altres.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.145

Viatge Electrònic Cap.145

En aquest nou capítol la Laura ens ha portat el chill experimental de Yetsuby i els breaks contundents de Andrae Durden i Norim. L’Isma Palacios ha començat el seu nou monogràfic sobre els instruments electrònics per parlar-nos avui del Teleharmonium. Dosha ha punxat música de Pando G, Sofia Kourtesis, CAIV i Subjects… Finalment i com cada setmana en Monqui i en Babar ens portat les novetats més fresques del mercat del vinil com per exemple: Stolen Velour, Jared Jackson, Olof Dreijer, Polygonia, entre d’altres.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.144

Viatge Electrònic Cap.144

En aquest nou capítol la Laura ens ha portat el chill experimental de Yetsuby i els breaks contundents de Andrae Durden i norim. L’Isma Palacios ha començat el seu nou monogràfic sobre els instruments electrònics per parlar-nos avui del Teleharmonium. Dosha ha punxat música de Pando G, Sofia Kourtesis, CAIV i Subjects… Finalment i com cada setmana en Monqui i en Babar ens portat les novetat més fresques del mercat del vinil com per exemple: Stolen Velour, Jared Jackson, Olof Dreijer, Polygonia, entre d’altres.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.143

Viatge Electrònic Cap.143

En aquest nou capítol l’Aurora Mora a la seva secció Del Sud Global ens parla de talent local valencià com són els Faixa. La Laura ens punxa dos temes brutals i molt diferents: primer l’ambient experimental de Hatis Noit i després els breaks urbans de Dj Lag amb Sinjin Hawke. Dosha ha punxat música de Mr. Ho, Genius of Time, Flowdan, Griffit Vigo i Local Grouop. Bee Boys finalitza el seu monogràfic sobre l’electrònica espanyola per parlar-nos del techno-electro pop de Putilatex. Finalment i com cada setmana en Monqui i en Babar ens han portat les novetat més fresques del mercat del vinil com per exemple: Donato Dozzy, Uniiqu3, Guchon, Shygirl o The Three Hands of Doom.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.142

Viatge Electrònic Cap.142

En aquest nou capítol en Letung no deixa Chicago, ja que continúa parlant del Ghetto House i d’un dels seus membres més destacats i que ens va deixar l’any passat: Dj Deeon. L’Eva Manuel segueix amb el seu món del breaks i ha començat l'any punxant-nos dues bombes de Honeydrip i Mirin Doja. Dosha ha punxat música de Laurel Halo, ButterBand & Generations Next, Polygonia i NEIDA. Finalment i com cada setmana en Monqui i en Babar ens portat les novetat més fresques del mercat del vinil com per exemple: Erika de Casier, Akero, Necrotype, Sweater on Polo, entre molts d’altres.
Podcast
Viatge Electrònic Cap.141

Viatge Electrònic Cap.141

En aquest nou capítol hem començat parlant del projecte A Year in Covers, i la repercussió que esta tenint entre els artistes gràfics i el món de l'electrònica. La Lauseek ha començat l'any amb tranquil.litat i amb talent local per parlar-nos de Nara is Neus. Hem punxat música de Leon Vynehall, Scott Grooves, Soul Mass Transit, entre molts d'altres. Finalment i com cada setmana en Monqui, en Babar i en Dosha ens han portat les millors novetats del mercat en format vinil.